Neoplanta.rs. koristi kolačiće da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez kolačića.
Zato sto je iy Vojvodine sve je domace i prirodno, bez konzervansa proizvedeno.
Kad je vreme jelu šampionka na delu,1,2,3 i vec su oko nje svi...
Glavna i u selu i u gradu, kad si gladan uliva ti nadu, svi gledaju da parče više za sebe ukradu. Do vrha te zalogaj deli!
"Domaćica" kad i deda ucestvuje u spremanju zimnice suvu šljivu u kobasicu doda jer uz rakiju šljivovicu lepo ide.
Ima jedna kobaja prava ja je volim zato sto je strava!
Podseća me na klobaju iz Slovenije, samo sto sam ja baš ovakvu poželela, i verujem da bi bila prava Jejina čarolija💋
Kobasirca je kobasica sa sirom kojem je posvećeno jednako pažnje koliko i ostatku kobasice.
Ljuta bosanska je posvećena bosancima i njihovom voljom da naprave nešto dobro a da to nesto vole svi narodi.
Slatka ćureća zato što je krasi meso ćurke i slatka bogata paprika!